Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 16 d'octubre

Es presenta el nou inspector en cap de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans

27 de novembre de 2007El passat dilluns dia 26 de novembre, la Sala de Plens de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va ser l'escenari de la presentació del nou inspector en cap de la Policia Local Xavier Virgili i Abelló.

Aquest nou nomenament respon a la voluntat de l'equip de govern de millorar i incrementar els efectius de la Policia Local. “La Policia Local està constantment en contacte amb la ciutadania. Per aquest motiu, hem cregut oportú donar un impuls al cos de seguretat per que aquest pugui donar amb total garantia el servei que la població necessita” va assegurar el Regidor de Governació Jaume Oliveras.

Per la seva banda, el nou inspector en cap, Xavier Virgili va destacar que aquesta nova etapa que inicia suposa un repte molt important per a ell. Segons Virgili, “pel que he vist en els primers dies de feina el nivell de la Policia Local és bo i el meu objectiu serà aconseguir que sigui un cos policial de gran qualitat”. Per aconseguir-ho Virgili va assegurar que intentarà motivar als policies, ja que són ells els que estan en contacte directe amb la ciutadania.

Finalment, l'alcaldessa Mercè Pla, va ratificar un cop més que una de les principals preocupacions de l'equip de govern és, des del primer dia, la seguretat ciutadana. “La nostra principal prioritat és fer que els ciutadans i ciutadanes del municipi se sentin segurs en els seu municipi. Amb la incorporació del nou inspector aquest objectiu esperem que es pugui acomplir amb escreix”.

Trajectòria professional

Xavier Virgili i Agulló (1964) és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona, Doctorat del programa Antropologia Urbana i té un màster en Sistema Penal i Problemes Socials. Ha nivell professional durant 20 anys ha estat agent de la Policia Local de Tarragona i ha estat Inspector en Cap de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera. En l'àmbit docent ha exercit com a professor a l'Escola de Policia de Catalunya impartint les matèries de “Criminologia” i “Drets Humans i Deontologia Professional”. Al llarg de la seva trajectòria professional ha elaborat diversos obres i està a punt de treure un llibre de la història de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Imatge


Imatges relacionades