Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 21 de setembre

Set joves acudeixen a la sessió informativa de la Garantia Juvenil

19 de gener de 2017Es convoca una segona presentació el 30 de gener perquè més persones d’entre 16 i 29 anys puguin aprofitar aquests programes d’ocupació i formació

 

Set joves de la vila han acudit a la presentació de l’edició d’enguany de la Garantia Juvenil, un pla que posa a l’abast dels i les joves diversos programes per oferir-los feina, pràctiques i formació. La sessió informativa va tenir lloc aquest dimarts, a la Casa Consistorial, i va anar a càrrec del Consell Comarcal del Vallès Occidental, que és qui s’encarrega d’implementar els programes. Es pot demanar més informació sobre la Garantia Juvenil i els programes d’ocupació i formació a Palau Avança i l’Espai Jove l’Escorxador.

                                

Es realitzarà una segona sessió de presentació el 30 de gener, a les 10.00h, a l’Espai Jove l’Escorxador. La intenció és facilitar que més joves s’interessin pel programa i l’aprofitin. Els requisits són menys restrictius que en edicions anteriors, per tal que puguin beneficiar-se’n més persones d’entre 16 i 29 anys. Es poden consultar al següent enllaç de la Generalitat de Catalunya:

Durant aquesta primera presentació es va subratllar que el criteri primordial per seleccionar els i les joves que ocuparan les places disponibles és el grau de motivació i d’interès. Tal i com es va anunciar en la convocatòria de la primera sessió, es recomana que acudeixin a la segona amb una fotocòpia del DNI, un currículum i els fulls de les inscripcions realitzades al Servei d’Ocupació de Catalunya (Dardo) i a la Garantia Juvenil. Així ho van fer els set nois i noies que van acudir a la primera sessió. D’aquesta manera van aprofitar la xerrada per realitzar una entrevista i fer els primers tràmits per optar als programes.

 

Laura Navarro, Tinenta d’Alcaldia i regidora d’Ocupació i Empresa, subratlla que “entre altres coses, aquests programes ofereixen orientació i tutoria contínua”. “Cal animar als i les joves a aprofitar-ho –continua Navarro- perquè és molt valuós; la majoria de persones de més edat no compten amb aquest suport”. Marc Sanabria, regidor de Joventut, s’expressa en el mateix sentit i recorda que “tots els joves poden acudir sempre que vulguin a l’Espai Jove l’Escorxador i a Palau Avança per conèixer els recursos que tenen a l’abast en matèria de formació i ocupació”.

 

Els programes vinculats enguany a la Garantia Juvenil que ofereix el Consell Comarcal del Vallès Occidental són els següents:

 • Joves per l’Ocupació
  Amb acompanyament personalitzat, formació en cinc especialitats diferents, pràctiques, orientació acadèmica i professional, suport per obtenció de l’ESO si no es té el títol i possibilitat d’experiència professional.
 • Programa Integral
  Amb orientació i formació en cinc especialitats diferents.
 • Projecte singulars ‘Green & Digital Skills per una economia sostenible’
  Amb formació, ‘coaching’ i experiència pràctica.

Es poden consultar més detalls d’aquests programes a la presentació del Consell Comarcal ‘Projectes Pla de Garantia Juvenil: Programes per a joves’.

 

 Imatges relacionades

 • Presentació del Consell Comarcal del Vallès Occidental sobre els programes vinculats a la Garantia Juvenil 2017.

  Presentació del Consell Comarcal del Vallès Occidental sobre els programes vinculats a la Garantia Juvenil 2017.

 • Presentació del Consell Comarcal del Vallès Occidental sobre els programes vinculats a la Garantia Juvenil 2017.

  Presentació del Consell Comarcal del Vallès Occidental sobre els programes vinculats a la Garantia Juvenil 2017.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats