Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

El 1r curs de Gestió Administrativa de l’Institut Ramon Casas i Carbó visita l’Ajuntament

15 de febrer de 2017Els 18 alumnes de la classe del 1r curs de formació de Gestió Administrativa de l’Institut Ramon Casas i Carbó han visitat l’Ajuntament aquest matí per conèixer la institució i exposar les seves preguntes a l’Alcaldessa. Com a amfitrions han tingut a la mateixa Alcaldessa Teresa Padrós, les tinentes d’Alcaldia Carme Sanz i Luisa Fernàndez i el regidor Miquel Rovira.

 

Els joves han fet preguntes de tota índole, des del tema personal fins a l’administratiu. Han preguntat sobre el dia a dia de la feina de l’Alcaldessa, si el mite popular dels elevats sous dels polítics és cert, sobre la mala comunicació en transport públic entre Palau-solità i Plegamans i altres pobles, o les festes del poble.

 

L’Alcaldessa a respost totes les preguntes dels alumnes obertament. Els ha informat dels seus inicis com a Alcaldessa, de l’estructura del personal de l’Ajuntament o fins i tot del seu propi sou. També ha explicat que l’Ajuntament està tractant de millorar el servei de transport públic juntament amb Polinyà i Caldes de Montbui, perquè totes les persones i especialment els estudiants, tinguin millor mobilitat.

 

Respecte a les festes del poble, la tinenta d’Alcaldia Carme Sanz, ha respost que, amb el procés participatiu Mulla’t els joves poden fer arribar a l’administració les seves propostes. També que la Festa Major s’ha adequar al pressupost i no totes són viables. A més, altres municipis estan començant a adoptar ara aquest model de participació que ja s’aplica a Palau-solità i Plegamans. També se’ls ha fet saber que pròximament es crearà una nova biblioteca adaptada a les noves tecnologies i per a l’ús de la ciutadania. La visita ha acabat amb una foto de família de la classe amb l’Alcaldessa i les tinentes d’Alcaldia a l’escales de l’Ajuntament.

 

 Imatges relacionades

 • VisitaRamonCasesFeb2017_7

  VisitaRamonCasesFeb2017_7

 • VisitaRamonCasesFeb2017_4

  VisitaRamonCasesFeb2017_4

 • VisitaRamonCasesFeb2017_5

  VisitaRamonCasesFeb2017_5

 • VisitaRamonCasesFeb2017_6

  VisitaRamonCasesFeb2017_6

 • visitaRamonCasesFeb2017

  visitaRamonCasesFeb2017

 • VisitaRamonCaesFeb2017_3

  VisitaRamonCaesFeb2017_3

 • VisitaRamonCasesFeb2017B

  VisitaRamonCasesFeb2017B