Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

S’asfalta i es renova el camí principal del parc de l’Hostal del Fum

17 de febrer de 2017L’Ajuntament està finalitzant aquests dies els treballs de renovació del camí principal del parc de l’Hostal del Fum. L’actuació més rellevant és l’asfalt de bona part de la via principal d’aquest espai verd.

 

“Era necessari asfaltar el tram més transitat per millorar l’accessibilitat i eliminar el perill que suposava el fet que els embornals quedessin elevats per l’erosió del camí”, explica Luisa Fernández, tinenta d’Alcaldia i regidora de Medi Natural i Gestió Ambiental. Es facilita així l’accés al parc de persones amb mobilitat reduïda, cotxets de nadons i vehicles de serveis. Queda, doncs, asfaltat, des de l’entrada principal del parc i fins a la font situada a prop del petit estany on es troba el monument a les Víctimes del Terrorisme. La longitud del tram asfaltat és d’uns 400 metres.

 

La resta d’aquest camí (2.000 metres) es renova amb sauló, també per millorar l’accessibilitat, eliminar riscos i minimitzar l’erosió. Es fa la mateixa operació a diversos punts malmesos d’altres pistes i zones del parc, com l’entorn dels lavabos públics. La inversió que l’Ajuntament dedica a aquesta actuació suma 23.708,47€. S’emmarca en el pla de manteniment i millora d’espai verd que duu a terme el consistori. Recentment, per exemple, es van renovar els lavabos públics del parc.

 Imatges relacionades

  • Camí principal del parc de l'Hostal del Fum.

    Camí principal del parc de l'Hostal del Fum.

  • Camí principal del parc de l'Hostal del Fum.

    Camí principal del parc de l'Hostal del Fum.

  • Camí principal del parc de l'Hostal del Fum. Punt on deixa d'estar asfalta i a partir del qual es repara amb sauló.

    Camí principal del parc de l'Hostal del Fum. Punt on deixa d'estar asfalta i a partir del qual es repara amb sauló.