Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Palau-solità i Plegamans tindrà un logotip per oferir una imatge de marca a totes les activitats que es desenvolupen al poble

30 d'agost de 2006L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, a través de les regidories de Comerç i Comunicació, ha iniciat els treballs per dotar el municipi d'una imatge gràfica pròpia. Els objectius que persegueix la creació d'aquesta imatge són promoure l'ús correcte de la nomenclatura del poble, promoure l'oferta comercial i d'oci cada vegada més important al poble i enfortir el sentiment d'arrelament al municipi. L'Ajuntament ja va organitzar un concurs obert l'estiu passat per escollir un logo que donés una imatge de marca al municipi però va quedar desert. Posteriorment, l'Ajuntament va contactar amb l'Escola de Disseny Elisava de Barcelona per encarregar el projecte a nous llicenciats en disseny de l'escola. Finalment, l'encàrrec va recaure en l'empresa de joves dissenyadors El Calaix. Aquest logo i els seus usos s'han començat a donar a conèixer aprofitant la Festa Major i pròximament Fira Palau.

Com a objectiu, la imatge de marca de Palau ha de potenciar el comerç, però també ha de permetre projectar d'altres aspectes com la cultura, l'esport, la salut, l'educació, el medi ambient, el patrimoni... De fet, la intenció és incorporar aquest logo amb les seves variants a les campanyes que puguin generar les regidories de l'Ajuntament.

Palau-solità i Plegamans és la demarcació municipal formada pels nuclis històrics de Palau-solità i Plegamans, a banda i banda de la riera de Caldes, avui units en un municipi. La manca d'un únic nucli històric dificulta la consciència d'unitat en el poble i l'ús de la correcta nomenclatura. A més, des de l'exterior, encara, en alguns casos, es refereixen a la vila amb l'antic nom de Palau de Plegamans. En aquest sentit, el treball es concreta justament en la creació d'un emblema del municipi que a la vegada funcioni com eslogan i que pugui reflectir el dinamisme i l'empenta de Palau-solità i Plegamans i els seus habitants.

Imatge
El nou logo juga amb l'onomatopeia que formen les inicials del nom del poble

Imatges relacionades

  • Nou logo corporatiu del poble

    Nou logo corporatiu del poble