Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 16 de novembre

L'Ajuntament de Palau dóna suport a la campanya de recollida de joguines de Creu Roja

11 de desembre de 2007Un any més, la Regidoria de Serveis Socials dóna suport a la campanya de recollida de joguines que la Creu Roja Joventut organitza a tot Catalunya.

La campanya que porta per nom “Educa per a un món millor” pretén fomentar la compra de joguines no bèl•liques, no sexistes i educatives per a tots aquells nens i nenes de famílies palauenques amb pocs recursos econòmics.

La recollida del material es durà a terme el proper dia 15 de desembre a la Fira de Santa Llúcia (Plaça de Ca l'Estruch) per tal que la gent pugui portar una joguina nova per nens i nens amb edats compreses entre 0 i 12 anys.

Un cop recollides les joguines, els responsables de Creu Roja les faran arribar un dia abans de la nit de reis als pares i mares que per motius econòmics no poden comprar una joguina al seu fill.

Aquesta campanya solidaria també es farà extensible a totes les escoles del municipi demanant la implicació de tots els nens i nenes de la vila.

D'altra banda, tots aquells nens i nenes que vagin a veure la funció dels Pastorets a càrrec de la companyia teatral Farrigo Farrago (els propers dies 26 i 30) podran pagar l'entrada tot donant una joguina. Aquestes joguines també es faran arribar a Creu Roja per que siguin repartides entre les famílies necessitades. La representació teatral dels Pastorets serà els dos dies a les 18:30 al Teatre de la Vila.

La iniciativa compta amb el suport de Ràdio Palau i l'associació Palau solidari.

Imatge


Imatges relacionades