Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 21 d'agost

S'inaugura la XXV Exposició de Pessebres

13 de desembre de 2007Enguany l'associació de Pessebristes de Palau-solità i Plegamans celebra el seu XXV aniversari. Per commemorar l'efemèride l'entitat ha inaugurat una exposició de 36 pessebres i té previst dur a terme diversos actes durant tot l'any.

L'exposició d'enguany compta amb un total de 36 pessebres, 35 diorames i 1 tradicional, que han estat elaborats per una cinquantena de persones d'entre 8 i 75 anys. De les diverses temàtiques dels diorames en destaquen els paisatges reals com Montserrat, Tossa de Mar, Coll de Nargó o Petra. “Hem adaptat paisatges reals de llocs on hem estat amb escenes de la vida de Jesús” explicava Julià Arjona membre de l'associació de Pessebristes de Palau-solità i Plegamans.

Els diorames estan fets amb guix escaiola o amb plaques d'espuma de poliuretà, pintats amb terres de colors, i la vegetació a base de molsa i branques per fer els arbre, en el cas del pessebre tradicional, està fet amb molsa, suro i farigoles

Aquelles persones que estiguin interessades en visitar l'exposició ho poden fer a la Masia de Can Malla situada al c/ de Dalt s/n els dissabtes i vigílies de 17 a 21 hores, i festius de 12 a 14h i de 17 a 21 hores.

Finalment recordar que els dies 26-30 de desembre i l'1 de gener de 12 a 14 hores, l'associació organitza el Patge Reial per recollir les cartes dels nens i nenes de Palau.


Imatge


Imatges relacionades