Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 11 de desembre

L’Ajuntament adoptarà mesures per reduir el temps d’espera al Servei d’Atenció Ciutadana

18 de maig de 2017L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, a requeriment de la nova normativa d’administració electrònica, ha implantat la digitalització dels documents presentats en suport paper a l’oficina de registre municipal. La digitalització suposa un augment del temps d’atenció de registre als usuaris ja que s’ha d’escanejar tots els documents aportats, per la qual cosa ha augmentat també el temps d’espera en les Oficines de Registre.

 

L’Ajuntament ja està estudiant les mesures a adoptar per tal de reduir els temps d’espera i evitar la formació de cues com seria l’augment de recursos, la implantació d’un sistema de cita prèvia que permeti racionalitzar els torns i la potenciació del canal telemàtic per a la presentació de documents.

 

Aquesta situació ve motivada perquè en el mateix moment de fer el registre, i en presencia del ciutadà, s’escaneja la documentació aportada i els originals en suport paper es retornen a la persona interessada conjuntament amb el rebut de registre. Després, els documents en format digital es distribueixen per mitjans electrònics a les unitats que els han de tramitar.

 

Beneficis de la digitalització

La digitalització dels documents en suport paper presentats pels ciutadans en les Oficines de Registre del Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) es va posar en marxa el passat 2 de maig. La digitalització, emmagatzematge i distribució de documents de forma electrònica permet eliminar el paper, reduir costos, escurçar els terminis de tramitació i aconseguir una major eficiència.

 

L'aplicació integra de l’administració electrònica dóna la possibilitat de realitzar registres electrònics, expedients digitals dins de l'ajuntament i una oficina virtual per al ciutadà en el qual a més d'iniciar els seus tràmits podrà informar-se en tot moment de l'estat en el qual està la seva sol·licitud.Imatges relacionades

  • Ajuntament

    Ajuntament

Enllaços relacionats