Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 15 de novembre

L'espai Lúdic 07 omple el pavelló Municipal Maria Víctor

2 de gener de 2008Des del passat 27 i fins el dia 29 de desembre el pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor va ser l'escenari del Pati Lúdic 07. L'acte, organitzat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'empresa Ares va comptar amb una gran assistència de públic.

Infants i joves van poder participar de les diferents activitats organitzades com infables, tallers, una zona interactiva, un pont tibetà, la zona de tir amb arc, el mini-golf, el tennis taula o l'àrea de quads.

La màgia, els pallassos i el ball també van ser algunes de les activitats organitzades per a tots els nens i nenes de Palau-solità i Plegamans.

Totes les zones lúdiques van ser controlades per monitors especialistes encarregats de vetllar per la seguretat dels participants així com de dinamitzar els espais corresponents.

Entre els diferents obsequis lliurats, en destaquen els premis pel campionat de futbol 3X3, valorats en un total de 225 euros cortesia de l'Associació de comerciants i el sorteig d'un DVD portàtil entre tots els assistents.

Imatge


Imatges relacionades