Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 10 de juliol

El Departament de Treball subvenciona un curs de formació que permet Yamaha Motor España contractar 42 especialistes en pintura i soldadura industrial (26 dones i 16 homes)

2 de gener de 2008La consellera de Treball, Mar Serna, va visitar les instal•lacions de Yamaha a Palau-solità i Plegamans per lliurar els diplomes de formació en pintura i soldadura industrial del sector de la motocicleta a les 42 persones ( 2 dones i 16 homes) que han acabat un curs de formació de l'empresa Yamaha Motor España subvencionat pel Departament de Treball mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i que els permetrà ser contractades per la companyia d'automoció.

L'acte de lliurament dels diplomes va comptar amb la presència de la consellera, el president de Yamaha Motor España, Jorge Lasheras, i l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla.

Aquest mes, l'empresa contractarà 42 de les 44 persones que han finalitzat el curs de formació iniciat el mes d'octubre, el que suposa el 95% del total. Per sexes, el nombre de dones contractades serà de 26 (62%) i el d'homes serà de 16 (38%).

Amb aquesta iniciativa, el Departament de Treball facilita la integració laboral de dones en situació d'atur en sectors on la presència femenina és fins ara molt baixa en comparació amb el nombre d'homes treballadors com succeeix, per exemple, en les especialitats de pintura i soldadura industrial.

El Departament de Treball, a través del SOC, va concedir una subvenció de 41.846 euros a l'empresa Yamaha Motor España per a la realització del curs de formació en pintura de peces plàstiques i soldadura d'estructures metàl•liques en el sector de la motocicleta.Imatge

Imatges relacionades