Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

L'Ajuntament i l'entitat Palau Solidari recullen 250 joguines a Creu Roja per als nens i nens de famílies amb pocs recursos del poble

7 de gener de 2008El passat dia de reis 61 nens i nenes de famílies de Palau-solità i Plegamans tindran un regal gràcies a les aportacions fetes pels ciutadans i les empreses del poble.

Un any més, la Regidoria de Serveis Socials i l'entitat Palau Solidari ha donat suport a la campanya de recollida de joguines que Creu Roja Joventut organitza a tot Catalunya. La campanya que porta per nom “Educa per a un món millor” pretenia fomentar la compra de joguines no bèl•liques, no sexistes i educatives per a tots aquells nens i nenes de famílies palauenques amb pocs recursos econòmics. Un cop finalitzada la campanya, s'han aconseguit 250 joguines que es repartiran el dia 5 de gener als pares de 61 nens i nenes de la vila. “Ha estat extraordinari poder aconseguir tantes joguines. Amb aquesta aportació els palauencs han demostrat un gran esperit solidari” ha destacat Florentino Robisco, representant de l'Assemblea Local de la Creu Roja.

Per la seva banda, l'alcaldessa Mercè Pla ha destacat l'esforç fet per les empreses de la vila i les diferents regidories de l'Ajuntament que han impulsat diverses campanyes per aconseguir el màxim de regals. “És molt important i necessari donar aquest suport als nens i nenes que també tenen dret a de tenir les mateixes il•lusions que els altres nens i nenes del municipi”.

La campanya “Educa per a un món millor” ha comptat amb el suport de les regidories de Comunicació, Benestar Social, Ensenyament i Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, l'entitat Palau Solidari i diverses empreses del municipi com Würth, Mango, Educa-Borràs, Bebé Due, S.I.R.N o I.M.C, així com també diverses persones que de manera altruista han col·laborat amb la iniciativa.

De cara a l'any vinent, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans té previst donar un impuls més important a aquesta iniciativa de manera que s'implicarà en major grau al consistori i als ciutadans de Palau. L'objectiu serà aconseguir més joguines de manera que, a banda de repartir-les pels nens de la vila, també es puguin repartir pels nens i nens d'altres pobles de la comarca.

Imatge


Imatges relacionades