Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 11 de desembre

Els Reis Mags d'Orient reparteixen prop d'una tona de caramels entre més de 2.000 assistents a la cavalcada

7 de gener de 2008El passat dissabte 5 de gener a la tarda, els Reis Mags d'Orient van arribar a Palau-solità i Plegamans per iniciar el seu periple pels carrers del poble . Més de 2.000 persones es van aplegar pels diferents carrers de la vila per veure passar la cavalcada dels Reis Mags d'Orient de 2008.

Tot va començar quan els Reis Mags van arribar a la Plaça de la Vila. Allà, l'alcaldessa Mercè Pla va donar-los la benvinguda i va fer lliurament de la clau de la ciutat. Al balcó de l'Ajuntament, l'alcaldessa va adreçar-se als Reis tot demanant-los il•lusió i felicitat per a tots els nens i nenes de Palau-solità i Plegamans.

Els Reis Mags anàven acompanyats d'altres carrosses que duien els regals per als nens i nens palauencs i també carbó. Petits i grans van seguir-los al llarg del seu recorregut que va iniciar-se a la Plaça de la Vila, seguint pel c. Padró, c. de Barcelona, Camí Reial, c. Alzina, Plaça de Sant Genís , Av de Catalunya, c. de Can Cortès i acabant a la Masia de Can Cortès.

Al llarg de tot el recorregut la comitiva reial va repartir prop de 1.000 quilos de caramels entre els 2.000 assistents. Tanmateix, al llarg del recorregut els comerciants de la vila van donar xocolata desfeta per esperar el seguici. La Masia de Can Cortès va ser el destí final de la comitiva on els tres reis van fer l'adoració al nen Jesús. Allà, els nens i nenes van poder donar en mà la carta i fer-se una fotografia amb els Reis Mags.

D'altra banda, seguint amb la tradició, l'Associació Pessebrista de Palau-solità i Plegamans va rebre als Reis Mags a Can Cortès oferint als assistents brou gratuït. Enguany es van repartir 800 litres de brou. També es va repartir 2.000 botifarres acompanyades de vi.

La Gran Cavalcada dels Reis Mags d'Orient va ser organitzada per la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb la col•laboració de la comissió de festes, entitats, associacions de veïns i l'associació de Comerciants.


Imatge


Imatges relacionades