Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de setembre

Carta d'agraïment a tothom que ha ajudat en l’extinció de l'incendi que es va produir en terrenys agrícoles de Palau-solità i Plegamans

5 de juliol de 2017Benvolguts i benvolgudes,

 

El municipi de Palau-solità i Plegamans, i jo com a acaldessa, vull agrair el treball dels equips de professionals que van col·laborar a les tasques d'extinció de l’incendi que va afectar dimarts 4 de juliol a una zona agrícola de la nostra vila. I en especial, vull expressar el nostre agraïment als Bombers, Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, Ambulàncies, la Policia local, pagesos i membres d'ADFs.

 

També vull donar les gràcies als veïns i veïnes que van col·laborar de forma voluntària en l´extinció del foc. Varen ser moltes persones que es van arremangar per donar un cop de mà en tot el que fos necessari i per evitar que l´incendi anés a més. Destacar també la col·laboració dels operaris de l’empresa JJ Telecomunicaciones S.L. que treballava a la zona i que es va implicar també en les tasques de contenció del foc.

 

La celeritat amb què els efectius van arribar al lloc del foc i la professionalitat que van demostrar, tant en l´extinció de l´incendi com en el confinament de persones als seus domicilis per motius de seguretat, van evitar que cap persona, cap animal de granja i cap domicili particular patís danys pel foc. Aquesta coordinació i organització ens fan sentir que estem en molt bones mans quan ens enfrontem a aquestes situacions tan complicades.

 

Finalment, aprofito per fer una crida a la ciutadania i recordar que, amb les altes temperatures que estem enregistrant, és molt important que tots extremem les precaucions, evitant qualsevol situació de risc com fer foc al camp o al bosc, llençar burilles de cigarretes, abocar fems fora dels llocs autoritzats...

 

Rebeu una cordial salutació

 

Teresa Padrós 
AlcaldessaImatges relacionades

  • Incendi a zona agrícola de Palau-solità i Plegamans

    Incendi a zona agrícola de Palau-solità i Plegamans