Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 17 de febrer

Obres de millora i reparacions a Palau-solità i Plegamans durant l’estiu

27 de juliol de 2017La via pública, el teatre i la sala polivalent o les escoles seran el centre principal de les actuacions

 

Tot i l’arribada de les vacances d’estiu, les obres de millora i reparacions a Palau-solità i Plegamans no s’aturaran. Els asfaltats, el teatre i la sala polivalent o les escoles de la vila, seran els espais on s’actuarà durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Aquesta setmana van finalitzar les obres de reparació del paviment de formigó de l’espai exterior del Centre Cívic, promogudes per la regidoria de Via Pública. Les obres van començar el dilluns 10 de juliol de 2017. Les feines les ha realitzades l’empresa Marsal Excavacions, SL. i l’import de les mateixes és de 3.986,95 €.

 

A més, durant aquests dies s’està duent a terme la millora climàtica del teatre i de la sala polivalent. L’actuació consisteix en la instal·lació d’un ventilador de grans dimensions a la sala de butaques per desestratificar l’aire, la millora de l’aïllament dels circuits d’aire i reparació de fuites, així com la creació d’un calaix de pladur per millorar el sistema de retorn de la instal·lació. Aquesta instal·lació l’està realitzant l’empresa AIRNOU SL. La inversió total en aquesta obra és de 16.909,45 € que s’ha pagat des de la regidoria de Cultura.

 

D’altra banda, han començat  les feines de reparació del ferm d’asfalt del Camí de Sta. Magdalena en el tram curt que dóna accés al Club de Tennis Palau. Les obres tenen una durada prevista d’una setmana. Les feines les realitza l’empresa Marsal Excavacions, SL.

Durant aquest mes de juliol també s’han iniciat les obres per a la construcció d’un pou de registre a la xarxa de clavegueram del Carrer Diana. Aquesta actuació permetrà realitzar les comprovacions necessàries a la xarxa de clavegueram del Carrer Diana i solucionar les incidències que s’hi puguin originar. Les feines les realitza l’empresa Obres i Paviments Llovet, S.A. i  l’import de les mateixes és de 1.739,98€.

 

Millores a les escoles

Els centres educatius de Palau-solità i Plegamans també seran objecte durant tot aquest estiu de diferents obres de millora i reparació. Les actuacions afectaran a Folch i Torres, Can Cladelles, Escola Palau, Escola Bressol El Sol i Escola Bressol Patufet. Majoritàriament es tracta de treballs de fusteria interior i exteriors, pintura, murs de contenció i instal·lació de finestres. També es realitza el canvi dels fluorescents actuals de les aules i passadissos de les escoles Palau i Folch i Torres (edifici de la Carrerada) per nous tubs de LED. En total es fa la substitució de 410 unitats. Aquests canvi representa un estalvi d’un 60% en el consum elèctric destinat a la il·luminació. L’import global de totes aquestes accions s’acosta als 60.000€.Imatges relacionades

  • Pavimentació a l'exterior del Centre Cívic

    Pavimentació a l'exterior del Centre Cívic

Documentació adjunta