Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 15 d'octubre

Uns 350 nens i nenes participen de la festa de cloenda dels Casals i Campus d’Estiu

28 de juliol de 2017Uns 350 nens i nenes s’ho han passat d’allò més bé aquest matí en la festa de cloenda dels Casals i dels Campus d’Estiu que han organitzat diversos clubs esportius de la vila i la escoles Can Cladellas, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Inflables, jocs d’aigua i ambientació musical eren els ingredients principals per a la festa que s’ha organitzat a l’aparcament del pavelló d’esports.

 

Els casals i campus han comptat amb uns 350 usuaris i usuàries cada setmana durant un mes, arribant gairebé als 1.500 en total. Miquel Rovira, regidor d’Esports, ha agraït la bona feina feta pels monitors i monitores dels diversos casals: “Cada vegada es consolida més aquests campus i cada vegada tot funciona millor, amb tota mena d’activitats lúdiques, esportives i formatives”.

 

El regidor afegeix que s’ha estat molt pendent dels avisos per calor, modificant-se les activitats i els espais on es duien a terme per no exposar els nens i nenes als riscos dels cops de calor.

 

Les activitats s’han desenvolupat a diversos indrets del municipi, entre els que s’hi compten les instal·lacions de la pista poliesportiva coberta, l’Institut Ramon Casas, l’escola Folch i Torres i les piscines de Santa Magdalena i Sant Carles.

 

En total, aquests casals i campus agrupaven sis ofertes diferents, organitzades per les escoles Can Cladellas i Can Periquet i els clubs esportius Futbol Club Palau-solità i Plegamans, Hoquei Club Palau de Plegamans, Club Futbol Salsa Palau-solità i Plegamans i Atlètic Club de Bàsquet Palau de Plegamans. A més d’aquests, les famílies de la vila podien optar entre altres opcions organitzades per entitats privades.Imatges relacionades

  • Monitos dels casals i campus

    Monitos dels casals i campus