Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de juny

Es crea la primera Junta Local de Seguretat de Palau-solità i Plegamans d'aquesta legislatura

15 de gener de 2008
El passat dia 8 de gener de 2008, la sala de Plens de l'Ajuntament va ser l'escenari de la constitució de la primera Junta Local de Seguretat de l'actual legislatura.

La Junta Local de Seguretat estava presidida per l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, el regidor de governació Jaume Oliveras, l'Inspector en cap de la Policia Local Xavier Virgili, el cap dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Perpètua Albert Aldecoa i l'Intendent de l'Àrea Bàsica Policial de Sabadell Antoni Vergé.

Els diferents membres de la junta van fer un repàs de la situació de la seguretat ciutadana al municipi, analitzant el total de delictes i faltes dels darrers nou mesos, així com l'índex de resolució dels mateixos. També es van comparar les estadístiques de Palau-solità i Plegamans amb les del conjunt de l'Àrea Bàsica Policial –ABP- de Sabadell.

Com a dada significativa cal destacar que a Palau-solità i Plegamans l'índex de fets delictius denunciats cada mes per cada mil habitants és la meitat que al conjunt de Catalunya.

La col•laboració entre la Policia Local i els Mossos d'esquadra també va ser un aspecte important a destacar. Les diferents iniciatives de vigilància que s'han dut a terme conjuntament entre els dos cossos, així com les tasques preventives i operatives del dos cossos han tingut uns resultats molt positius.
Imatge


Imatges relacionades