Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de novembre

L'AJUNTAMENT ORGANITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL MULLA'T

23 de gener de 2008El proper dissabte dia 26 de gener, la Regidoria de Joventut organitza un any més les Jornades de Participació per Festa Major: MULLA'T '08.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és implicar als joves del municipi en la programació de l'Espai Jove de Festa Major i anar oferint espais de participació en tots els àmbits de treball de la Regidoria.

Al llarg de la jornada és previst que els joves facin balanç de l'Espai Jove de la Festa Major 07 i facin propostes de millora. Un cop s'hagin exposat les diferents propostes s'elaborarà un programa provisional de les propostes sorgides al llarg del dia, el que serà un primer esborrany de quines poden ser les activitats de l'Espai Jove de la Festa Major del 2008.

L'acte, adreçat a joves de 12 a 30 anys, es durà a terme a la Masia de Can Cortès a partir de les 9:30 de matí. Tot i que no és imprescindible fer una inscripció prèvia, des de la regidoria de Joventut es demana que els joves que estiguin interessats en participar de l'activitat s'adrecin al Punt Palau de 16 a 20h situat al Carrer Folch i Torres 88-90 per tal de formalitzar una inscripció abans de dissabte.

Imatge


Imatges relacionades