Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 18 d'agost

S'inaugura el nou servei OMIC

28 de gener de 2008Informar, de manera personalitzada, sobre els drets dels consumidors és un dels principals objectius de l'Oficina Municipal d'informació al Consumidor que es va presentar el passat dissabte a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

L'OMIC és un servei gratuït d'informació, ajuda i orientació que realitza l'ajuntament, destinat als consumidors i usuaris perquè puguin exercir els seus drets bàsics.

Aquests servei s'ofereix a Palau-solità i Plegamans des de l'any 1995 gràcies a la Diputació de Barcelona. El mes de juliol de 2007, el servei va passar a ser gestionat per l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans qui amb set mesos ha atès un total de 162 tràmits. La temàtica tractada ha estat molt variada, tot i que el sector dels serveis ha estat el més atès. Servei de telefonia, correus, aigua, gas i electricitat són els temes que més queixes reben per part de la ciutadania. “La posada en funcionament d'aquest servei ha permès que els ciutadans puguin tenir un tracte més personalitzat alhora de vehicular les seves queixes o reclamacions” va destacar el regidor de consum Albert Font

Per tal d'assessorar als consumidors sobre quins són els seus drets, la regidoria de consum ha dut a terme diferents activitats adreçades a consumidors i comerciants. Així, durant la segona meitat de l'any 2007, s'han dut a terme xerrades a mitjans de comunicació, assessorament a comerciants i formació a escoles e instituts.

És previst que durant l'any 2008 es continuïn fent xerrades informatives i difusió de consells als diferents mitjans de comunicació local.

L'acte que va aplegar més de 100 persones, va comptar amb la presència de l'alcaldessa Mercè Pla. El regidor de consum Albert Font, Montserrat Sagalés i Torra, Subdirectora general d'Atenció al Consumidor- Agència catalana del consum i Mercè Jeremias Puig, Cap de la Unitat – Unitat de Gestió de serveis en el Territori – Àrea de Salut Pública.

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor està situada al mateix ajuntament de palau i l'horari d'atenció al pçúblic és de 9 a 14 h.

Imatge


Imatges relacionades