Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 17 de febrer

L'ALCALDESSA DE PALAU DEMANA AL PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL QUE RECLAMI LA CONNEXIÓ ENTRE SABADELL I GRANOLLERS VIA FGC

28 de gener de 2008La visita entre el president del Consell Comarcal, Antoni Rebolleda i l'alcaldessa de Palau Mercè Pla va servir perquè les dues parts analitzessin diversos aspectes que afecten al municipi de Palau-solità i Plegamans. En aquest sentit, l'alcaldessa va transmetre al President les deficiències en infraestructures que pateix el poble i va demanar que el consell comarcal s'obri a les comarques veïnes per tal millorar les infraestructures entre els diferents pobles de les comarques veïnes. Tant és així, que l'alcaldessa va demanar al President del Consell Antoni rebolleda que fes seva la demanda de connectar dues ciutats de comarca com Sabadell i Granollers. “Els beneficis socials i econòmics que comportaria aquesta inversió ja expliquen la necessitat de dur-la a terme el més aviat possible” indicava l'alcaldessa Mercè Pla.

L'alcaldessa de Palau va remarcar la necessitat de millorar el transport escolar així com millorar la gestió i les incidències i fer més eficient el transports adaptat. “Un cop més hem demanat la necessitat d'incrementar la freqüència de pas d'autobusos que van a la Universitat Autònoma per als joves del municipi” va explicar l'alcaldessa Mercè Pla.

Des del consistori també es va demanar als responsables del Consell un posicionament cap al Decret de la Llei d'urbanisme que pot afectar a la comarca d'una manera molt directe amb la creació de les anomenades ARES (Àrees Residencials Estratègiques).

Finalment, els dos representants es van emplaçar a seguir treballant per impulsar i millorar diversos projectes que afecten al Poble de Palau-solità i Plegamans.

La visita s'emmarca en un seguit de visites que el president del Consell Comarcal realitza als alcaldes i alcaldesses de la comarca durant l'inici d'aquest mandat.Imatge


Imatges relacionades