Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

Tot apunt per l'espectacle més esbojarrat de l'any

31 de gener de 2008La regidoria de cultura i festes de l'ajuntament de Palau-solità i Plegamans ho te tot preparat per dur a terme la festa més esbojarrada de l'any, el carnestoltes.

Enguany, l'ajuntament, entitats i escoles que participen a la Rua han consensuat tornar a celebrar la festa dissabte a la tarda i no diumenge al matí com es va fer l'any passat. Així, la Rua de carnaval començarà dissabte a les 16 h amb la concentració de comparses davant la Masia de Can Cortès. A les 16:30 s'iniciarà la Rua pels principals carrers de la població amenitzada per les xarangues: Los Labradores, Los Naranjos i Xarop de Canya. Un cop fet el recorregut, pels vols de les 18h, l'aparcament del Pavelló d'Esports Maria Víctor serà l'escenari de l'arribada del Senyor Carnestoltes qui farà la tradicional declaració de la república del Carnaval. Tot seguit es farà el repartiment de premis a les comparses guanyadores i es repartirà xocolata amb melindros.

Ball de carnaval

Els actes relacionats amb la festa més boja de l'any continuaran dissabte a les 23h amb un ball de carnaval i premis a les millors disfresses individuals, de parella i de grup

Premis de la Rua:
1r premi: 500
2n premi 400
3r premi: 300
4t premi: 200
5è premi: 150

Recorregut de la Rua:
Inici: Masia de Can Cortès, carrer de Can Cortès, Rambla del Mestre Pere Pou, Passeig de la Carrerada, Camí Reial, carrer de Barcelona, carrer Dom Bosco, Rambla Mestre Pere Pou, carrer Secretari Gil, carrer Folch i Torres i finalitzarà a l'aparcament de Pavelló d'esports Maria Víctor.


Imatge


Imatges relacionades