Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 25 de setembre

31 noies de Palau participen a la Trobada d'aeròbic del Vallès Occidental

4 de febrer de 2008

El passat dissabte 2 de febrer de 2008, els grups d'Aero infantil, Aero juvenil i Hip hop van participar en la Trobada d'aeròbic organitzada pel Consell Esportiu de Sabadell. Ho van fer en representació de les Activitats Esportives Municipals de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans en un acte en el què van actuar un total de 16 entitats del Vallès Occidental.

Es van inscriure 31 participants, algunes de les quals ja havien participat anteriorment en esdeveniments d'aquest caire organitzats també pel Consell Esportiu de Sabadell.

Enguany, la Trobada va tenir lloc a les instal•lacions esportives del Patronat d'Esports de Santa Perpètua de la Mogoda entre les 11.00 i les 13.00 h. Durant les dues hores prèvies, es va celebrar una primera ronda d'actuacions, ja que la quantitat de participants recomanava dividir les actuacions en dos blocs.

Des de la Regidoria d'Esports ressenyem l'esperit de superació i l'esforç que van demostrar les participants al damunt de la pista. Van ser unes dignes representants del poble. Tanmateix, els hi volem transmetre molts ànims per a continuar progressant de cara a les properes actuacions que es van acostant.


Imatge


Imatges relacionades