Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 11 de desembre

CLOENDA DEL PROJECTE EQUAL IMPAC-TEM VALLÈS

6 de febrer de 2008El passat dia 21 de gener va tenir lloc a la Masia de Can Cortès l'acte de cloenda del projecte Equal IMPAC-TEM Vallès. El projecte, impulsat pel Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental amb la col•laboració de diferents Ajuntaments del Vallès entre ells el de Palau-solità i Plegamans tenia l'objectiu d'ajudar a les micro i petites empreses a millorar la seva gestió empresarial i contribuir a la millora de la seva competitivitat.

El projecte va començar al 2005 i ha tingut una durada de 2 anys durant els quals les empreses participants han rebut assessorament i formació per part de consultores especialitzades i de forma totalment subvencionada. També s'ha dissenyat una eina d'autodiagnòstic empresarial on-line que en breu estarà disponible a la pàgina web de l'ajuntament.

L'acte va comptar amb l'assistència dels i les gerents de les empreses Cabanas Junco y Mimbre S.L, Distrauma S.L, Impuls Producciones S.A, Pintmetal S.L i Balquena Formació i Desenvolupament (que a partir de febrer passarà a anomenar-se Creixement Global). També amb l'assistència dels consultors que han donat el servei d'assessoria a les empreses i el regidor d'Economia, Desenvolupament Empresarial i Consum, el Sr. Albert Font.

Durant aquest acte dues de les empreses participants van explicar els canvis més significatius que s'han implantat en la seva empresa com a resultat de l'assessorament especialitzat rebut al llarg d'aquest projecte.

Imatge


Imatges relacionades