Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 18 d'agost

CLAUSURAT UN DELS ABOCADORS HISTÒRICS DE PALAU

7 de febrer de 2008La regidoria de Sostenibilitat i Medi Natural ha clausurat definitivament un dels abocadors més persistents al nostre poble. Situat en un recó proper a l'entrada de Can Valls, aquest abocador il•legal era objecte d'abocaments constants de runes i materials diversos. La ubicació amagada de l'indret permetia fer els abocaments amb total impunitat.

Després d'un acord previ amb els propietaris i els pagesos que conreen la zona, s'ha tancat el camí a vehicles des de l'entrada de la carretera C-155 (Sabadell – Granollers) per tal d'impedir l'accés a vehicles de quatre rodes, tot deixant un pas per caminants i bicicletes. El tancament del camí no comportarà cap problema a possibles usuaris donat que només serveix per accedir als camps de cereals de les proximitats.

Amb aquesta mesura el regidor de Sostenibilitat i Medi Natural Abel Julien, espera que d'aquesta manera “es deixin de fer abocaments en aquesta zona i, d'aquesta manera, mantenir l'espai net i evitar la despesa –d'uns quants milers d'euros- que suposava la seva neteja regular”.


Imatge


Imatges relacionades