Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 25 de setembre

Obertes a concurs 14 noves parades al mercat setmanal

26 de març de 2018El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 20 d’abril

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, per primera vegada, obre un concurs per a l’adjudicació de 14 noves parades al mercat setmanal, amb l’objectiu d’ampliar i diversificar l’oferta de productes. La presentació de sol·licituds ja és oberta i es pot realitzar de forma presencial a:

 

Oficina d’Atenció Ciutadana

Plaça de la Vila, 1

Telèfon: 93 864 80 56

Correu electrònic: info@palauplegamans.cat

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h

 

L’objectiu del concurs, segons explica Carme Sanz, regidora de Fires i Mercats, és “potenciar el mercat setmanal, donar-li una nova empenta i treballar per la seva dinamització”. Els llocs de venda a adjudicar es distribueixen en les següents tipologies: sector quotidià alimentari, sector quotidià no alimentari, equipament de la llar, equipament de la persona, lleure i cultura i altres.

 

La convocatòria és oberta a totes les persones físiques i jurídiques i cooperatives que es dediquin a la venda dels articles sol·licitats i que les mides de la seva parada s’ajustin a les requerides. La llicència s’atribuirà per a un període de 15 anys.

 

A l’hora de valorar les diferents ofertes, es tindran en compte els productes, les característiques dels llocs de venda, el servei al consumidor i la formació en matèria de mercats de venda no sedentària.

 

Consulteu el plec de clàusules administratives que regeixen el concurs, on s’especifica tota la informació necessària.Imatges relacionades

  • Mercat setmanal de Palau-solità i Plegamans.

    Mercat setmanal de Palau-solità i Plegamans.

Documentació adjunta