Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 11 de desembre

L'ajuntament de Palau inicia una campanya per demanar la millora del transport públic

3 de març de 2008L'ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha iniciat una campanya de recollida de signatures per demanar la millora del transport públic per als ciutadans i ciutadanes de Palau.

Actualment, la Generalitat de Catalunya està elaborant el Pla de Transports de Viatgers de Catalunya (PTVC) que busca l'eficiència i la qualitat en el transport. Dins les directrius d'aquest pla, l'accessibilitat no es garanteix només amb l'existència d'infraestructures, sinó també amb l'existència de serveis de transports eficaços que han de permetre una millor integració del territori per tal que tots els ciutadans gaudeixin del mateix nivell d'oportunitats per al seu desenvolupament personal i social.

Malauradament, els joves de Palau pateixen una mancança important pel que fa al transport públic. No tenen les mateixes oportunitats que tenen els joves d'altres municipis de la comarca per accedir amb transport públic als centres universitaris. Ara per ara, els transports públics que han de permetre als joves arribar a Sabadell, Granollers o Mollet són molt deficitaris i poc eficients.

Per aquests motius, l'Ajuntament de Palau està recollint signatures entre els ciutadans de Palau per tal de demanar que el PTVC contempli:

• La prolongació dels FFGG des de Sabadell a Granollers, al seu pas per Palau-solità ¡ Plegamans.
• La creació d'una línia directe d'autobusos a l'UAB que passi per l‘autopista, amb freqüència horària suficient.
• El reforç en la línia d'autobusos en direcció a Sabadell, centre important també per !‘oci nocturn.
• La creació d'una línia d'autobusos a Mollet ¡ a Granollers tant per poder accedir a centres d'estudi, a la línia de ferrocarril que ens porti a la universitat de Vic, com als centres d'oci.

Un cop recollides les signatures, l'alcaldessa Mercè Pla les lliurarà a la Generalitat per tal que s'estudiï la viabilitat de contemplar les propostes al PTVC.

Imatge


Imatges relacionades