Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

L'equip de govern demana millores per als polígons industrials

25 de febrer de 2008El passat divendres 22 de febrer, Palau-solità i Plegamans va rebre la visita del Secretari d'Indústria i Empresa de la Generalitat el Sr. Antoni Soy. Després d'una entrevista privada a l'Ajuntament de Palau, el secretari, l'alcaldessa i regidors, es van desplaçar fins a l'empresa Jané per veure el desenvolupament de les instal•lacions del “Jané Crash Test Research Center”.

Durant una entrevista privada a la sala de plens, el Sr. Soy , l'alcaldessa Mercè Pla, el regidor d'indústria, David Zambrana i el regidor de cultura Miquel Truyols van analitzar l'actual situació dels polígons industrials de Palau-solità i Plegamans. En aquest sentit, l'alcaldessa Mercè Pla va demanar al Secretari d'Indústria i Empresa la necessitat de millorar l'estat dels polígons industrials de Palau, ja que actualment l'ajuntament no pot fer front a una despesa tant elevada. Millores que passarien per incrementar les partides de la Generalitat per aquests polígons industrials. Una demanada que el Sr. Soy es va comprometre a transmetre al Departament adient de la Generalitat.

Tot seguit, els diversos representants polítics es van dirigir a l'empresa de Palau-solità i Plegamans Jané, on van ser rebuts pel vicepresident de l'empresa Joan Forrellat. La visita tenia per objectiu presenciar el desenvolupament de les instal•lacions del “Jané Crash Test Research Center”. Un projecte, adreçat a infants de 6 a 8 anys que pretén conscienciar als nens i nenes de la importància d'anar ben subjectats dins el vehicle. Així, els nens que participen en aquest programa tenen la possibilitat de veure les conseqüències de l'impacta d'un ninot ben lligat i un altre que no ho està. Es tracte de l'únic laboratori de l'Estat i un dels més avançats d'Europa en la investigació de les conseqüències que els accidents de cotxe poden tenir en els nens viatgers.

La trobada també va servir per estudiar la possibilitat que en el marc dels cursos d'educació vial que organitza la policia local de Palau als alumnes de les escoles, aquests puguin desplaçar-se fins a l'empresa Jané per participar al programa Crash.

Imatge


Imatges relacionades