Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 22 de setembre

L'Ajuntament realitza un taller de recerca de feina amb treballadors i treballadores de l'empresa GDX Automotive

27 de febrer de 2008Dilluns 25 de febrer, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va realitzar una sessió grupal amb 12 treballadors i treballadores de l'empresa GDX Automotive.

L'empresa, dedicada a la fabricació de components de cautxú per al sector de l'automoció, té previst el seu tancament a meitat d'abril. Per aquest motiu, DESOC, està duent a terme una tasca formativa per tal d'explicar els canals i les tècniques de recerca de feina, amb la finalitat d'ajudar a les persones a trobar un altre lloc de treball un cop es quedin en situació d'atur.

Durant la jornada de dilluns es van explicar els factors i aspectes a tenir en compte a la hora d'elaborar un bon currículum, presentar-se a una entrevista de selecció, així com les principals vies de captació de personal que utilitzen les empreses. També es va explicar la importància de la formació ocupacional i contínua per millorar l'ocupabilitat dels treballadors/es. Diverses accions encaminades a aconseguir que, els treballadors, un cop finalitzada la sessió, es poguessin respondre les preguntes de com i on buscar feina.

Els i les participants que ho desitgin podran formar part de la borsa de treball i rebre orientació i assessorament individual per part de les tècniques en orientació i inserció laboral del DESOC.

L'acte va comptar amb la presència del regidor de DSOC, Albert Font i el regidor d'Indústria David Zambrana. Tots dos van esperonar als assistents a seguir formant-se per tal de poder trobar una lloc de treball el més aviat possible i van posar a la seva disposició les dues regidories per tal de donar suport en el moment es produeixi el tancament de l'empresa.

Imatge


Imatges relacionades