Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de juny

S'inaugura l'exposició “Busco feina: immigració i món laboral”

4 de març de 2008Des d'ahir dilluns dia 3 i fins el proper 16 de març, Palau-solità i Plegamans acull l'exposició “Busco feina: immigració i món laboral” impulsada pel Consorci per l'ocupació i la Promoció econòmica del Vallès Occidental amb col•laboració amb diferents ajuntaments del Vallès Occidental.

Ahir dilluns a la tarda es va dur a terme la inauguració oficial de l'exposició que va comptar amb la presència de l'alcaldessa Mercè Pla, el regidor de DESOC Albert Font, el coordinador del centre d'informació per a Treballadors Estrangers Carles Bertran, el secretari General de CCOO del Vallès Occidental Antoni Díaz i Francisco Fernández gerent del Consorci per l'ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.

L'exposició recull diferents aspectes sobre la realitat quotidiana de la immigració a Catalunya. Amb un caràcter eminentment divulgatiu pretén mostrar el procés d'incorporació al món laboral de les persones estrangeres: en quins sectors i en quines condicions es produeix aquesta incorporació, els impediments legals, l'explotació laboral i la discriminació per origen i gènere.

Les exposicions es plantegen amb diferents nivells d'informació per donar resposta als diversos interessos i disponibilitats personals en l'aprofundiment en relació amb el tema. És per això, que l'exposició s'estructura de manera modular, complementaria i polivalent. Cadascun dels diferents elements que la formen (plafons de cartó ploma, pàgina web, programa de mà, DVD amb enregistraments o unitats bàsiques) contenen la informació bàsica que es pretén transmetre.

L'exposició “Busco feina: immigració i món laboral” està ubicada a la Masia de Can Cortès de Palau-solità i Plegamans del 3 fins al 16 de març.

Imatge


Imatges relacionades