Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 16 d'agost

La Policia Local participa a la tercera edició del Cercle de Comparació intermunicipal del Servei de la Policia Local

5 de març de 2008El passat dia 12 de febrer va tenir lloc la primera reunió del tercer Cercle de comparació intermunicipal del Servei de Policia Local. Organitzat per la Diputació de Barcelona, els cercles de comparació consisteixen en reunions anuals de diversos experts municipals en diferents serveis amb la finalitat de mesurar, comparar i avaluar resultats mitjançant uns indicadors comuns consensuats. D'aquesta manera es formen grups de treball per intercanviar experiències i impulsar així la millora dels serveis.
La reunió va servir per consensuar els diversos indicadors sobre l'organització i funcionament de la policia. Un cop les diferents policies hagin lliurat les dades a l'àrea de Coordinació i Govern Local de la Diputació de Barcelona, s'avaluaran els resultats identificant els punts forts i les oportunitats de millora de cada organització. Finalment arribaran la fase de millora i de comunicació i implementació dels resultats. El tancament del cercle serà el proper mes de setembre.
A la tercera edició del Cercle de Comparació intermunicipal del Servei de la Policia Local hi van participar les policies locals de Palau-solità i Plegamans, Vilanova i la Geltrú, Malgrat de Mar, Sant Adrià del Besòs, , Sant Joan Despí, Cardedeu, Sant Feliu de Llobregat, Lliçà d'Amunt, Badalona, Gavà, Igualada, Castelldefels i Abrera.