Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

10.266 palauencs i palauenques estan cridats a les urnes el proper 9 de març, dia de les eleccions generals

6 de març de 2008Serà la primera vegada que una persona de Palau amb deficiència visual podrà exercir el seu dret a vot lliurement

Un total de 10.266 electors de Palau-solità i Plegamans podran exercir el seu dret a vot el proper diumenge, 9 de març, per escollir els seus representants a les Corts Generals.

Palau-solità i Plegamans comptarà amb 18 meses repartides en 7 col•legis electorals. Així, a la secció 1, situada al Centre Recreatiu hi haurà 3 meses per a 1.131 electors. A la secció 2, situada a l'Escola Can Cladelles hi haurà 3 meses per a 1.170 electors. La secció 3, situada a la Masia de Can Cortès hi haurà 2 meses per a 1244 electors. Al CEIP Palau, s'hi ubicarà la secció 4 distribuïda en 3 meses per a 1.748 electors. Al Centre Recreatiu també s'hi ubicarà la secció 5 amb una sola mesa per a 818 electors. La secció 6 repartida entre dues meses s'habilitarà a l'escola Bressol El Sol. Al Poliesportiu Can Falguera s'hi habilitaran 2 meses per als 1.027 electors que tenen dret a vot. Finalment, l'IES Ramon Casas i Carbó comptarà amb dues meses per a 1.148 electors.

L'electorat haurà de presentar el seu DNI, el carnet de conduir o el Passaport. El document haurà de ser original encara que estigui caducat.

Recordar també que totes aquelles persones que hagin modificat les dades del seu padró després de l'1 de novembre hauran d'anar a votar al municipi on residien abans. Les modificacions del padró no seran efectives en aquestes eleccions.

En aquestes eleccions serà primera vegada que els invidents podran votar de forma lliure i secreta. A Palau-solità i Plegamans només hi ha una persona que ha sol•licitat poder votar de forma accessible. El regidor de governació i comunicació, Jaume Oliveres, cec des de la infantesa, apunta que aquest és un dia històric per als invidents, “ja que per primera vegada no dependré d'altres persones alhora d'exercir el meu dret a vot”.

A partir de les 20h de diumenge, la Sala de Plens de l'Ajuntament s'obrirà a la ciutadania per seguir l'escrutini.

Imatge


Imatges relacionades