Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

Bona rebuda dels tallers de reutilització a La Banketa

25 de juliol de 2018El pròxim taller tindrà lloc el 15 de setembre

 

Dissabte 21 de juliol, va tenir lloc el segon taller de reutilització a La Banketa, l’espai de reutilització de Palau Punt Net. Onze persones van aprendre com elaborar sabó a partir d’oli usat, aigua i sosa.

 

En la part introductòria, les persones assistents, totes elles conscients de la importància del reciclatge en la seva activitat diària, van compartir les seves experiències i coneixements en la matèria. Durant la part pràctica, tothom va elaborar el seu sabó, amb ingredients molt fàcils de trobar en el nostre dia a dia, seguint les recomanacions de l’educadora ambiental.

 

L’experiència ha estat del tot satisfactòria per a les persones assistents i, alguna d’elles, va instar l’organització a programar un taller més especialitzat per aprofundir en la matèria.

 

Els tallers de reutilització a La Banketa van iniciar-se 17 de juny, coincidint amb la festa organitzada per triar el nou nom de la deixalleria, Palau Punt Net, i l’espai de reutilització, La Banketa. El primer taller va ser de construcció amb palets. Tots els tallers són gratuïts i tenen lloc el tercer dissabte de cada mes, excepte el mes d’agost. El pròxim taller serà dissabte 15 de setembre, a les 10 h.Imatges relacionades

  • Taller de sabó a La Banketa

    Taller de sabó a La Banketa

  • Taller de sabó a La Banketa

    Taller de sabó a La Banketa