Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

La policia Local de Palau col•labora amb el Servei Català de Transit

11 de març de 2008El passat dia 6 de març es va presentar a l'auditori de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya el llibre “Programar des de la GEMS. Educació per a la mobilitat segura” que edita el Servei de Català de Trànsit i que està adreçat a tots els monitors d'educació viària de Catalunya.

El caporal de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans i responsable de l'educació viària d'aquest cos Rafael R, ha col•laborat en l'elaboració d'aquest volum tant en la comissió d'anàlisi i avaluació com en la confecció dels programes.

Cicles d'educació a les escoles

Aquest caporal coordina l'equip de tres policies que durant dos mesos impartirà sessions d'educació viària a les escoles bressol i els cicles d'educació primària i secundària de les escoles del municipi de Palau-solità i Plegamans.

Rafael R, col•labora amb la prestigiosa escola d'educació viària Attitudes que pertany a la fundació de caràcter social de la marca AUDI i que desenvolupa les seves activitats amb caràcter itinerant cada any per una desena de ciutats d'arreu de l'estat espanyol.

Imatge


Imatges relacionades