Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de juny

La Regidoria de Sostenibilitat i Medi Natural consolida el projecte d'inserció socio-laboral a Palau

13 de març de 2008El passat 25 de febrer la regidoria de Sostenibilitat i Medi Natural i l'Associació per la Creació i el Mantaniment d'Espais verds de Palau (CIMEU) van signar un conveni que té com a objectiu l'atenció i la integració sociolaboral de persones amb diferents discapacitats.

Amb la signatura del conveni es consolida i es dóna una continuïtat a llarg termini d'una tasca que des de fa anys ve realitzant l'associació i supera l'època en que cada any calia una renovació del contracte.

Segons el regidor de Sostenibilitat i Medi Natural Abel Julien “aquest conveni representa el reconeixement i la consolidació d'un projecte que ha estat molt productiu pel municipi. Es passa d'una òptica artesanal i de curt termini a un àmbit professional i de llarg termini en el que es defineixen els drets i deures de l'Associació i l'Ajuntament”.

A l'associació, que des de l'any 1998 fa manteniments de jardineria en parcs i jardins del municipi, hi treballen 9 persones 4 hores diàries i son coordinades des l'àrea de medi ambient. Encara que la finalitat de l'associació és la integració laboral dels seus membres, durant aquests 10 anys han dut a terme la seva feina de forma professional i eficaç i bona mostra d'això és l'estat impecable que presenten els jardins dels que s'ocupen.Imatge


Imatges relacionades