Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 20 de març

Es clausura un altre abocador incontrolat al nostre municipi

18 de març de 2008
Gràcies a la col•laboració ciutadana i des de la Regidoria de Medi Natural s'ha clausurat un altre punt abocament incontrolat del nostre municipi: tones de runes, uralites, plàstics, papers, cartrons i fustes s'han recollit en el sectors del Camí de la Serra de Can Riera.

Aquest espai, on es forma un atractiu mosaic de boscos i camps de conreu, ha estat utilitzat com abocador per incívics que demostren la seva poca estima pel nostre poble i el nostre país.

La regidoria de Sostenibilitat i Medi Natural, encapçalada per Abel Julien, ha posat en marxa una sèrie d'actuacions encaminades a netejar els principals punts d'abocaments incontrolats del nostre municipi. En aquest sentit, s'han sol•licitat més de 90.000€ de subvencions per tal de restaurar els punts més degradats del nostre municipi.

Malgrat tot, aquesta tasca no es pot dur a terme sense la col•laboració de tots els ciutadans i ciutadanes que estimen el nostre poble. Per això, posem a disposició dels ciutadans el telèfon de l'Oficina de Serveis Ambientals (93 864 80 56) per tal que ens informeu dels punts d'abocament que coneixeu.

En cas d'observar com s'està produint l'abocament, us demanem que preneu la matrícula del vehicle i truqueu immediatament a la Policia Municipal (93 864 96 96) per tal de denunciar els infractors al moment.

Pel regidor i 2on tinent d'alcalde Abel Julien “El fet d'abocar residus en boscos i camps és un atemptat contra el patrimoni natural i una manca de respecte vers els nostres conciutadans. Estem posant tots els mitjans disponibles per eradicar completament aquests comportaments incívics.”