Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

Es reprèn el control de la zona blava de Palau-solità i Plegamans

16 d'abril de 2008A partir d'ahir dia 15 d'abril, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha reactivat la zona blava als diferents carrers del centre del municipi.

A demanda dels comerciants i amb l'objectiu de facilitar l'accés a l'aparcament als ciutadans, els serveis municipals del l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans han dut a terme el repintat de les zones habilitades a tal efecte. Des d'ahir dia 15 d'Abril, el servei gratuït per a la ciutadania ha començat a funcionar.

Els ciutadans que estacionin el cotxe en una àrea blava, hauran d'indicar amb el disc horari l'hora d'arribada. Podran estacionar el cotxe un màxim d'una hora i mitja i en cas que es sobrepassi el temps marcat, la Policia Local imposarà les respectives sancions.

Els carrers afectats per la zona blava són principalment els del centre del poble. D'aquesta manera, s'evitarà que hi hagi cotxes estacionats en una mateixa plaça durant tot el dia i també es facilitarà la mobilitat.

Aquell ciutadà que encara no disposi del disc horari, està a la seva disposició en els diferents establiments comercials adscrits a l'Associació de comerciants de Palau.

La Policia Local ja ha començat a posar avisos als cotxes que no porten el distintiu. La setmana que ve es començarà a multar als cotxes que no indiquin l'hora d'arribada.Repintat de les diferents senyals del municipi

A banda del repintat de les zones blaves, el consistori està duent a terme el repintat i manteniment de les diverses senyals que hi ha al municipi. Així s'ha donat prioritat als passos de vianants més propers a les escoles, les línies de detenció dels STOPS, les senyals horitzontals de cediu el pas i les places d'aparcament. També s'ha dut a terme un manteniment de les resta de senyalització horitzontal.

Aquesta iniciativa ha estat coordinada entre els regidories de Via Pública, comerç i governació de l'Ajuntament.

Imatge


Imatges relacionades