Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Palauçotada 2008

26 de març de 2008El passat mes de febrer, per tercer any consecutiu el Moviment Juvenil de Palau-solità i Plegamans ha organitzat amb la col•laboració de la Regidoria de Joventut la tant esperada “Palauçotada”, una gran calçotada adreçada a tots els públics. Enguany ha tornat a ser tot un èxit. I és que un any més, aquest dinar popular ha rebut la participació d'un gran nombre de vilatans i vilatanes.

Hem comptat amb més de 100 persones gaudint de 1600 calçots, més de 100 botifarres i fins a 20 litres de salsa romesco durant les 3 hores que va durar l'esdeveniment.
I és que fins i tot el clima ens va ser favorable ja que fins ben acabada la calçotada ens va acompanyar un dia ben assolellat als jardins de la masia Can Cortès, on es va celebrar el dinar. Envoltats d'un ambient agradable i acollidor a l'aire lliure vam comptar fins i tot amb persones de poblacions properes que es van acostar per tastar els calçots de la temporada.

En la propera edició pretenem arribar a un nou record, els 2009 calçots, així que us esperem el proper any per contribuir a la gran gesta!

Imatge


Imatges relacionades