Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 21 d'agost

L'obra “Viatge a Califòrnia” visita Palau-solità i Plegamans

27 de març de 2008La programació estable de Teatre de Palau-solità i Plegamans acull demà divendres una nova obra amb 'Viatge a Califòrnia' de Toni Cabré a càrrec de Versus & Cia.

Amb Àlex Casanovas, Lali Barenys i Aida de la Cruz, “Viatge a Califòrnia” és la vertiginosa aventura d'un home que viu contra rellotge i ens descobreix desamors, mentides, egoismes, immoralitat i corrupció. Una obra tragicòmica, ambigua i actual, sobre un viatge convertit en un irònic malson.

Una família que podríem qualificar de normal esclata en mil bocins a partir d'uns negocis poc clars i d'un desgraciat accident de cotxe. Els personatges de l'obra viuen una peripècia propera a la que molts de nosaltres podríem experimentar. Això si: si remenéssim diners com ells i ens comportéssim amb la mateixa barra. Pobrets! Malgrat la seva imprudència mai no sortiran en un reality show. S'han de conformar amb una tragicomèdia. Una història vulgar de personatges grisos. Ni herois ni víctimes. Gent corrent, els qui ens prostituïm alegrement dia sí dia també i ho neguem enèrgicament mentre encara ens regalima el sexe.

Viatge a Califòrina s'interpretarà demà divendres a les 22h al Teatre de la Vila, el preu de l'entrada és de 10 euros. La programació estable de teatre ha estat organitzada per la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Imatge


Imatges relacionades