Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

XERRADA INFORMATIVA SOBRE CAMPS DE TREBALL

8 d'abril de 2008El passat divendres 4 d'abril a les 18h a l'Auditori de la Masia de Can Cortès, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, va realitzar una xerrada informativa sobre Camps de treball.

Els Camps de treball són activitats de servei a la comunitat que es duen a terme durant el temps de vacances. Els joves que hi participen realitzen un treball desinteressat en un projecte de dimensió social, ja sigui ajudant a persones, protegint la natura, recuperant patrimoni, etc. hi ha camps de treball a Catalunya, a la resta de l'estat i arreu del món, i la durada pot ser diversa: quinze dies, 6 mesos, etc.

La xerrada va anar càrrec de l'Agència Catalana de la Joventut. Durant la xerrada van explicar als assistents les característiques dels Camps de Treball, el període i procés d'inscripció tan dels camps de treball de Catalunya com els internacionals, i van resoldre els dubtes que van anar sorgint.

Si voleu més informació sobre els Camps de Treball podeu venir a Punt Palau de dilluns a divendres de 16 a 20h, trucar al 012 o connectar-vos a la pàgina www.gencat.cat/joventut/activitats

Imatge


Imatges relacionades