Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

La Policia Local adquireix un nou equip de sonometria

9 d'abril de 2008La Policia Local de Palau-solità i Plegamans ha incorporat un nou equip de sonometria per a la seva dotació cedit per la Diputació de Barcelona. Amb aquest nou aparell, el cos policial es modernitza i s'adapta a les noves tecnologies amb la voluntat de donar un servei eficaç i de qualitat envers els ciutadans i les seves demandes.

L'acte de lliurament es va dur a terme el passat 3 d'Abril en el marc d'una jornada de formació sobre el control del soroll dels vehicles a motor, especialment pel que fa als ciclomotors i motocicletes en què es van treballar normatives i metodologies de control de vehicles.

Així, els agents de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans que van participar a la jornada van familiaritzar-se amb els nous equips, tot fent pràctiques amb els aparells de sonometria, per posteriorment, portar a terme els controls a la nostra població.

A la jornada van assistir agents dels cossos de Policia Local de Cabrera de Mar, Vilassar de dalt, Badalona, Castelldefels, Lliçà d'amunt, Dosrius, Caldes de Montbui, Montcada i Reixac i Palau-solità i Plegamans ,una representació de guardes del Parc Natural Montnegre Corredor i diferents tècnics municipals.

Imatge


Imatges relacionades