Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 26 de setembre

El consistori organitza una sortida per conèixer els entorns de Palau

10 d'abril de 2008El proper 12 d'Abril, la regidoria de Sostenibilitat i Medi natural ha organitzat una sortida per donar a conèixer els entorns de Palau-solità i Plegamans.

El recorregut començarà a les 10 del matí a la plaça de la l'Ajuntament on els assistents s'enfilaran cap a Can Maiol, el primer espai de Palau que pertany al Parc Rural de Gallecs. Pel camí carener (Camí de la Serra) la comitiva creurà la carretera de Sabadell a Granollers pel pas elevat que existeix i entrarà a l'espai principal de Gallecs per la passera que discorre per sota la variant. La passejada continuarà fins a l'Ermita de Santa Maria de Gallecs on també hi ha l'agrobotiga del parc que comercialitza els productes ecològics locals. Tot seguit, a Can Jornet, futur centre d'interpretació del parc, un educador ambiental explicarà la història i els valors naturals d'aquest espai singular. També ensenyarà l'aviari de les cigonyes i explicarà el projecte de reintroducció d'aquestes aus a l'espai. “Curiosament, les primeres cigonyes alliberades acostumen a freqüentar els camps pels volts entre Can Duran i Can Tarragona, en el límit administratiu entre Palau, Polinyà i Caldes explica el regidor de sostenibilitat i medi natural Abel Julien.

La tornada es realitzarà per la zona més boscosa dels entorns de Gallecs (ja fora del parc rural), passant per les rodalies de Can Cerdà i Ca N'arimon.

És previst arribar de nou a la plaça de la vila cap a les 14:30h-15h. La caminada està oberta a tota la ciutadania i està organitzada per l'ajuntament de Palau-solità amb la col•laboració del centre excursionista de Palau de Plegamans.