Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

La Directora dels Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat visita les tres escoles de Palau abans de l'inici del curs

8 de setembre de 2006La Directora dels Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat al Vallès Occidental, Anna Riuró, va visitar dimecres a la tarda els centres escolars de Palau acompanyada de l'alcaldessa, Teresa Padrós, i la regidora d'Ensenyament, Carmen Cabeza, per conèixer in situ la situació dels CEIP Palau, Folch i Torres i Can Cladellas abans que comenci el curs el pròxim 12 de setembre. Les escoles públiques de primària acullen 1.500 alumnes.

Tant en el cas del CEIP Palau com en el del Folch i Torres, la Directora va ser informada de com es planteja l'inici del curs i d'algunes mancances que tenen les instal•lacions la majoria de les quals seran resoltes properament, segons va comentar la pròpia Directora.

Evidentment, a l'escola Can Cladellas es viu una situació ben diferent perquè justament s'estan donant els darrers retocs a les obres d'ampliació d' aquests darrers mesos. L'ampliació de l'escola Can Cladellas suposa més aules, un gimnàs del que actualment no disposa i un menjador amb la capacitat necessària que requereix el nombre d'alumnes de l'escola. En el decurs del present curs es duran a terme treballs de reforma dels espais existents com, la baixada dels sostres del menjador, la millora del rendiment energètic de l'edifici actual, l'adequació de les portes i accessos i la recuperació i ampliació d'espais comuns com l'aula d'informàtica, la sala de professors, el despatx de l'AMPA i una nova recepció. Les obres compten amb un pressupost de gairebé 2 milions d'€. En aquest sentit, tant l'alcaldessa com la regidora d'Ensenyament van mostrar la seva satisfacció a la Directora pel resultat de les obres.

Obres d'ampliació i reforma de l'IES Ramon Casas

D'altra banda, el juliol passat van començar les obres de reforma de l'IES Ramon Casas i Carbó. El projecte inclou també obres d'ampliació del centre i compta amb un pressupost total d'1,3 milions d'€. En concret, l'actuació preveu set aules més que permetran fer tota l'activitat formativa al matí, com la resta d'instituts de la comarca. Pel que fa a la reforma, s'ha previst l'arranjament i millora d'espais que presenten deficiències, com ara la façana principal de l'edifici.

A mig termini, l'Ajuntament i la Generalitat estan treballant per a la construcció d'un segon IES al municipi i d'un nou centre de primària que s'ubicarà als terrenys de Can Llonch cedits l'any 2001 per l'Ajuntament per aquesta finalitat.

Imatge
Un dels nous espais de l'escola Can Cladellas

Imatges relacionades

  • L'alcaldessa i la directora d'Ensenyament

    L'alcaldessa i la directora d'Ensenyament

Enllaços relacionats