Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Policia Local i Mossos inicien una campanya de prevenció de seguretat

29 d'abril de 2008Des del dia 23 d'abril i durant quinze dies la Policia Local de Palau-solità i Plegamans i els Mossos d'esquadra portaran a terme un operatiu conjunt de prevenció de la seguretat ciutadana en tot el municipi.

El dispositiu implicarà una major presència de la policia catalana durant el matí en el centre del poble i en el polígon Riera de Caldes.
Per la tarda l'actuació conjunta i coordinada entre ambdós cossos preveu intensificar la vigilància preventiva sobre els comerços fins l'hora de tancament. Finalment, durant la nit, les patrulles de la policia local i de la policia autonòmica alternaran la vigilància dinàmica per punts estratègics amb els controls estàtics per pervenir possibles actes delictius. La policia local incrementarà durant aquesta campanya i en la franja nocturna la vigilància amb agents que actuaran de paisà.

Controls de sonometria

A partir del proper dia 5 de maig i fins el 30 de juny la Policia Local portarà a terme una campanya de control de sonometria de ciclomotors i motocicletes. Per portar a terme aquesta campanya s'utilitzarà el sonòmetre cedit per la Diputació. La campanya preveu la immobilització dels vehicles que ultrapassin els límits d'emissions sonores permès i garantir així la reparació del vehicle.