Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

S'inicia el mòdul de tramitació telemàtica municipal (e-TRAM)

12 de maig de 2008



El departament d'informàtica i telecomunicacions de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha posat en marxa el tramitador online e-TRAM. Un nou servei que a través de la web municipal, permet als ciutadans fer tràmits via Internet.

Inicialment, l'embrió de la Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana permet fer alguns tràmits simples del padró municipal i en breu s'hi afegiran més tràmits com el de gestió de queixes i suggeriments.

Aquest és un gran pas en l'apropament dels serveis municipals a la ciutadania i la modernització de la nostra administració. “Mitjançant una connexió a Internet, el ciutadà podrà enviar sol•licituds, iniciar tràmits, i consultar-ne l'estat des de qualsevol lloc del mon.” ha explicat David Pastor, responsable tècnic del Departament d'Infomàtica.

Una vegada iniciat el tràmit, el ciutadà podrà veure'n el seguiment mitjançant la web municipal, rebre notificacions per e-mail o SMS de com avança i com es resol el seu tràmit. “Aquesta nova eina permetrà fer un seguiment més acurat per part dels treballadors de l'administració de totes les tramitacions que es facin via internet” comentava Pastor.

Aquest nou servei ha estat impulsat pel departament d'informàtica i tecnologia de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.