Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Palau celebra la Festa de Sant Isidre

16 de maig de 2008Un any més, el Patronat de Sant Isidre amb la col•laboració de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza la Festa de Sant Isidre.

Els actes principals de la Festa de Sant Isidre arribaran aquest diumenge amb la tradicional cavalcada de carruatges pels carrers de la vila. La festa d'enguany comptarà amb la presència del Molt Honorable Expresident de la Generalitat Jordi Pujol.

A partir de les 9 del matí, la 3a Fira-exposició agrícola i vida rural de Palau ubicada a l'esplanada del Pavelló, serà el primer acte que s'ha programat amb motiu de la festivitat. A partir de dos quarts de deu del matí, la Verneda de Can Padró serà l'espai on es durà a terme la gran botifarrada gratuïta per a tots els participants a la cavalcada. A partir de les 10, les carrosses, carruatges, enganxaments, cotxes guarnits, cavalls i similars es concentraran per tal de començar la cavalcada. A dos quarts de dotze del matí es durà a terme un dels actes principals de la jornada. Encapçalats per l'abanderat, els gegants i grallers i la banda musical Cia. Bricandeeria s'iniciarà el recorregut dels carruatges per diferents carrers del municipi. El recorregut serà:
- Sortida de la verneda, c. Can Cortès, c. Can Folch i Torres, P. Carrerada, Plaça de la Sardana (es durà a terme la benedicció), Camí Reial, Plaça de l'Alzina, C. Alzina Vella, AV, Catalunya, Baixada de Can Cortès i la Verneda.

A dos quarts de 12 del migdia, la cobla Thermalenca oferirà una audició de sardanes. A les 14:30h s'organitzarà el Dinar de Germanor amb l'actuació dels Majors Stars. El preu del dinar serà de 37 euros i 32 per als menors de 25 anys.

Un cop finalitzi el dinar de germanor, amb motiu del 25 aniversari es farà una trobada de tots els abanderats on també es farà un sorteig entre tots els assistents. Un concert a l'església de Sant Genís i un castell de focs seran els actes que posaran punt i final a les festes de Sant Isidre.

Programa:

Diumenge 18 de maig

9h 3a Fira exposició agrícola i vida rural de Palau (esplanada Pevelló esportiu)
9:30h Gran Botifarrada (Verneda de Can Padró)
10h Concentració de carrosses (Verneda de Can Padró)
11h Jocs i distraccions
11:30h Benedicció i inici del recorregut pels carrers del poble
12:30h Audició de Sardanes
14:30h Tradicional dinar de germanor
19h Concert a l'església de sant Genís
21h Castell de Focs


Imatge


Imatges relacionades