Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 21 de setembre

Èxit d'assistència a festa de la Gent Gran

19 de maig de 2008Prop de 900 persones es van aplegar el passat dissabte al Pavelló Municipal de Palau-solità i Plegamans per celebrar una de les festes mes esperades per a la gent gran del municipi.

L'acte, organitzat per la regidoria de Gent Gran, va començar de bon matí amb la rebuda oficial de l'Alcaldessa Mercè Pla i la regidora de la Gent Gran Carme Rubí qui van regalar una planta a tots els assistents. L'alcaldessa Mercè Pla definia l'esdeveniment com un acte que tenia l'objectiu de reconèixer la tasca feta per aquest col•lectiu a la societat. “Ara és el moment que la gent gran rebi el reconeixement de la societat per a la seva trajectòria. Un fet que no vol dir que no tinguin la possibilitat de seguir aportant els seus coneixements” apuntava Mercè Pla. Per la seva banda, la regidora de Gent Gran, Carme Rubí va valorar molt positivament l'acte i va destacar l'èxit d'assistència, “Enguany hem superat el rècord d'assistència amb 900 persones. Des de la regidoria de Serveis Socials seguirem treballant perquè les persones censades al municipi puguin beneficiar-se de la gratuïtat d'aquest esdeveniment com ha passat enguany” apuntava Rubí.

Al llarg de tota la jornada es van organitzar diferents actes relacionats amb la gent gran gràcies a la participació de les diferents associacions del municipi.

La Festa de la Gent Gran va ser una iniciativa impulsada per la regidoria de la gent Gran de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans qui va subvencionar el dinar de totes les persones grans censades a Palau-solità i Plegamans.

Palau-solità i Plegamans 19-05-08

Imatge


Imatges relacionades