Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 21 d'agost

Continuen les Festes de Sant Isidre amb la Segona Cursa d'Orientació

22 de maig de 2008El proper diumenge 25 de maig el Patronat de Sant i Isidre i Grions-o han programat la segona Cursa d'Orientació de St. Isidre. Una cursa que té com a objectiu combinar l'esforç físic amb l'estratègia dels concursants per trobar un conjunt de localitzacions distribuïdes per un indret delimitat del municipi de Palau.

La jornada començaran a les 9 del matí de diumenge amb l'obertura de les taules d'informació i la recollida de targetes de control. Abans de començar es farà una mica d'explicació de quin és el funcionament de la cursa. A les 10 es donarà el tret de sortida als primers participants i a les 13h es tancarà l'arribada, es farà el lliurament de premis i es retiraran els controls.

La cursa es durà a terme a “Palau-solità i Plegamans Oest”, un espai caracteritzat per un terreny semi urbà amb parcs, boscos de penetrabilitat variable, envoltats de camp, zona de ribera i desnivell suau. Hi haurà 4 circuits adients per a tots els nivells tècnics i físics i un per als infants que s'inicien en aquest esport. El C1 i C2 seran circuits de competició recomanats per a federats mentre que el C3 i C4 seran circuits d'iniciació recomanats per a debutants.

Els preus per participar a la cursa van des de 1 euro per als federats menors de 18 anys que s'inicien en aquest esport fins als 11 euros dels no federats i majors de 18anys. Per fer la inscripció, cal enviar un correu electrònic amb el nom, cognoms,, nº de FCOC o bé nº FEEC (sinó estàs federat DNI i data de naixement ) i el circuit escollit a : inscripcions@grionsorientacio.cat.

Aquesta és una activitat organitzada per segon any consecutiu en motiu de les festes de Sant Isidre que enguany celebren el seu 25è aniversari. L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha col•laborat en el patrocini de l'activitat.

Imatge


Imatges relacionades