Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Xerrada per conscienciar als joves de les conseqüències d'un accident de trànsit

26 de maig de 2008La Policia Local de Palau-solità i Plegamans continua impartint classes d'educació viària per als joves del municipi. En aquesta ocasió es van celebrar dues sessions per tractar les conseqüències que es poden derivar d'un accident de trànsit.

“La vida no és un joc. No hi ha vides extres ni tampoc recanvis” era el lema de la xerrada dirigida a un centenar de joves de quart d'eso de l'IES Ramon Casas i Carbó de Palau amb objectiu de transmetre als joves les conseqüències derivades d'una lesió medul•lar.

Organitzada per l'Institut Guttman de Barcelona, es va convidar a una persona que havia patit lesions medul•lars. El ponent, després de passar un vídeo sobre com les persones lesionades en accidents feien el seu procés de rehabilitació a l'Institut Guttman, va fer una xerrada sobre com pot canviar la vida després d'una lesió medul•lar per tal d'intentar que els joves desenvolupin comportaments responsables, actituds de prudència i mesures de seguretat. En la darrera part de sessions, el ponent es va dedicar a respondre les preguntes i les inquietuds dels joves.

Imatge


Imatges relacionades