Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

La pluja no impedeix la celebració de la cursa d'orientació

26 de maig de 2008La pluja no ha impedit que aquest cap de setmana 40 persones participessin a la segona edició de la cursa d'orientació organitzada amb motiu de les Festes de Sant Isidre.

Sota una intensa pluja, prop de 40 persones van participar de l'activitat que consistia en cercar les fites dels circuits de què constava la prova. Hi va haver participants de totes les categories, fins i tot la infantil, que va comptar amb 4 intrèpids participants menuts que van completar el seu circuit arribant ben xops igual que la resta de corredors.

Els responsables del Club Grions-O, organitzadors tècnics de la cursa i campions d'Espanya d'aquesta modalitat esportiva, van manifestar que amb els anys que porten organitzant curses, mai n'havien fet una on la pluja hi caigués sense aturador ni tan intensament com la que va caure ahir a Palau-solità i Plegamans. Malgrat això, i com marca la tradició en aquests esdeveniments, la pluja no va fer aturar l'activitat que es va desenvolupar en la seva totalitat sense cap incident.

Els guanyadors es van endur com a premi els típics tortells amb què el Patronat de Sant Isidre obsequia durant aquestes festes.

Els organitzadors d'aquesta activitat esperen que l'any vinent el temps sigui una mica més misericordiós amb aquest acte, i es puguin tornar a reunir els 200 corredors de l'edició de 2007.


Imatge


Imatges relacionades