Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 14 d'agost

L'ajuntament de Palau s'adhereix a la campanya de Catalunya lliure de bosses de plàstic

1 de juny de 2008La sessió ordinària del ple del mes de maig va aprovar l'adhesió a la campanya de Catalunya lliure de bosses de plàstic.

Les bosses de plàstic que es reparteixen a les botigues, es converteixen ràpidament en un residu. Tant la fabricació, com el seu tractament com a residus, són responsables d'importants afectacions ambientals, socials i econòmiques.

Conscients de la problemàtica ambiental i social d'aquesta situació, i de la necessitat d'aplicar polítiques ambientals de prevenció de residus, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, també ha de ser sensible a aquesta qüestió, ja que és l'administració més propera a la ciutadania.

L'ajuntament ha acordat sumar-se a la campanya Catalunya lliure de bosses de plàstic. Així, els responsables del consistori desenvoluparan una campanya de comunicació a la població i al sector comercial del municipi, per tal de limitar l'ús de les bosses de plàstic en el context de la prevenció de residus i les alternatives més ecològiques. Alhora, s'engegarà una Xarxa de comerços respectuosos amb el medi ambient, proposta que tindrà com a objectiu fomentar que els comerciants i consumidors redueixin progressivament l'ús de les bosses de plàstic al comerç.

La proposta va ser aprovada per unanimitat


Imatges relacionades