Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

L'Ajuntament i Localret faran un estudi per conèixer l'estat de les estacions de radiocomunicació al municipi

2 de juny de 2008El Ple del passat dijous 28 de maig, va aprovar el conveni de col•laboració entre l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i el consorci local Localret per a elaborar un estudi que ha de regular el desplegament de les infraestructures de radiocomunicació del municipi.

Localret analitzarà la situació actual en el municipi de la infraestructura que serveix de suport a la telefonia mòbil. L'objectiu d'aquest estudi és conèixer la situació actual de les estacions de radiocomunicació pel que fa a l'acompliment de les normatives vigents i a l'adequació de les instal•lacions a les tecnologies òptimes en termes d'impacte visual i ambiental.

L'estudi relatiu al pla de desplegament d'instal•lacions de radiocomunicació al municipi tindrà en consideració aspectes com els criteris per a l'adequació tecnològica de les instal•lacions, agrupació de serveis en antenes, criteris d'agrupació d'emplaçaments, criteris d'ús de l'espai urbà per antenes, perspectives de futur per antenes i serveis o l'avaluació d'emplaçament adequats per a prestació dels serveis de radiocomunicació.

El projecte impulsat per l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans tindrà una durada de sis mesos i un cost de 11.959 euros provinents de la partida del Departament de Governació i Administracions Públiques que té habilitada per a entitats supramunicipals que fan feines globals per a tots els municipis.